Kristallen van Swarovski – Yolora

WINACTIE!

Zo blij met m’n nieuwe sieraden! Deze mooie ketting en oorbellen heb ik gekregen van Yolora: een Nederlands sieradenmerk met kristallen van Swarovski. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Daarom verloot ik 1 geheel nieuwe set met 7 paar oorbellen met Swarovski Elements kristallen.

Om kans te maken: ga naar Instagram en volg mij (@inezveringa), volg @yoloranl, like deze foto en laat een reactie achter waarbij je twee vriendinnen tagt die ook dol zijn op beauty en sieraden. De origineelste reactie wint! Meedoen kan t/m zondag 17 december, de winnaar wordt maandag onder de post bekend gemaakt. Deze actie is mogelijk gemaakt door Yolora.

Klinkt dit als hét ideale kerstcadeau voor jezelf, moeder of vriendin en kun je niet wachten? Shop dan nu direct al met €5.- korting op alle sieraden van Yolora via www.zindoo.nl/yolora met de kortingscode INEZ5. Veel plezier met shoppen

P.S. Ik draag de Rouge Edition lipstick van Bourjois in de kleur 39 Pretty in Nude: een heerlijk romige lipstick geschikt voor iedere dag!

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Yolora – with crystals from Swarovski, waarbij ik producten ter review heb ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *