Timelapp – jouw leukste foto’s thuisgestuurd

Jouw leukste foto’s thuisgestuurd? Je uploadt de 10 leukste foto’s van je telefoon in de Timelapp app en ontvangt ze dan aan het begin van de maand op je deurmat.

Timelapp

Ik ga me er toch aan wagen: het invullen van “Mam & pap vertellen over jou”. In dit boek leg je alle bijzondere momenten uit het leven van jouw kleintje vast. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over de baby-, peuter-, kleuter- én tienertijd maak je (samen met je partner) een uniek en persoonlijk boek over jullie kleintje. Een boek dat je later vol met herinneringen en verhalen aan je kind cadeau kunt geven (of lekker zelf kunt houden om nostalgisch door te bladeren).

En hoe fijn is het dan dat je fysieke foto’s hebt om erin te plakken? 📸 Ik laat m’n foto’s afdrukken via de app Timelapp, echt een aanrader! Je uploadt de 10 leukste foto’s van je telefoon in de app en ontvangt ze dan aan het begin van de maand op je deurmat. Super handig en gemakkelijk – hou ik van 😌

Timelapp

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Timelapp, waarbij ik producten ter review heb ontvangen. Lees hier meer over contact & pr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

♥ INSTAGRAM ♥