The Little Black One Volume Mascara – Catrice Cosmetics

NIEUW – The Little Black One Volume Mascara ♡ Twee keer per jaar vernieuwt budget merk Catrice Cosmetics haar assortiment en deze maand hebben ze echt een pareltje toegevoegd, namelijk mijn nieuwe favoriete mascara!

Laten we allereerst even stilstaan bij de leuke vormgeving en naam. Ondanks dat het een budget merk is, besteedt Catrice Cosmetics altijd aandacht aan het design van haar producten, deze keer met een leatherlook en mooi etiket.

De naam impliceert dat deze little black one echt een make-up essential is, net zoals een little black dress een fashion essential is. Persoonlijk vind ik de naam ook wel toepasselijk omdat de mascara een heel klein borsteltje heeft (zeker als je – net zoals ik – de joekel van een borstel van de Catrice Rock Couture mascara bent gewend). Met dit kleine borsteltje kun je zelfs het kleinste wimperhaartje bedekken met de zwarte mascara.

De mascara zorgt voor flink wat lengte en volume (anders hoef ik ‘m niet, haha). Leuke bijkomstigheid is dat deze mascara ook waterproof is, wel toepasselijk voor een najaarscollectie!

Dit pareltje valt absoluut in de categorie budget tip, want hij kost maar €4,59, te koop bij Kruidvat. En echt, hij werkt net zo fijn (beter zelfs) als vele broertjes en zusjes die 4x zo duur zijn.

Thanks Iris (@irispraatnl op Instagram) voor de tip!

Liefs, Inez

1 Reactie

  1. 24 augustus 2018 / 11:56

    Klinkt echt top! Ik had hem nog niet gezien dus ik ga zeker proberen deze te scoren haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *