The Knot Dr.

Ben jij op zoek naar een haarborstel waarmee je pijnvrij je klitten door kamt? Dus niet zo’n cheap ass borstel van de drogisterij, maar een goede borstel die écht wat doet voor je haar en hoofdhuid? Dan moet je zeker de haarborstel van The Knot Dr. uitproberen!

The Knot Dr.

Mijn collega’s waren razend enthousiast over de haarborstel van The Knot Dr. en de lovende reviews van klanten stroomden binnen. Toen ik de borstel zelf uitprobeerde, snapte ik waarom. Met deze borstel kun je jouw haar zacht en pijnvrij ontklitten!

De haarborstel van The Knot Dr. heeft maar liefst 212 flexibele borstelharen die jouw hoofdhuid zachtjes masseren en het haar pijnloos ontklitten. Je merkt direct verschil. Wat ook erg fijn is, is dat deze haarborstel zowel op droog als op nat haar gebruikt kan worden! Je hebt dus geen aparte tangle teezer meer nodig.

De borstel komt in veel verschillende varianten en kleuren, voor ieder wat wils. Ik heb de The Pro Black Pad; een haarborstel met een stylish, all black design. Maar je kunt ook kiezen voor een fel kleurtje, een borstel met beschermende case (handig voor na het sporten) of een compacte borstel in een vrolijk kleurtje voor je kindje.

Enthousiast? Met de code “INEZ10” shop je met 10% korting op álles van The Knot Dr. bij JohnBeerens.com!

Liefs, Inez

Disclaimer: door mijn werk bij JohnBeerens.com krijg ik de kans om veel beauty items (gratis) te testen. Alleen de producten waar ik écht enthousiast over ben, verschijnen op mijn blog. Ik heb deze haarborstel niet gekregen maar zelf gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *