SHOP MY ALL-TIME FAVES

De afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat (beauty) producten mogen testen en hier reviews over geschreven. Ik heb mijn absolute favorieten verzameld en hieronder voor jou opgesomd! Als je via onderstaande links bestelt bij bol.com, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt niks extra’s). Veel plezier met shoppen!

MY FAVES – MAKE-UP

Een goede make-up basis is heel belangrijk als je een droge huid hebt, net als ik. Veel producten benadrukken droogtelijntjes of maken je huid dof. Onderstaande producten zijn daarentegen perfect voor een droge huid! De L’Oréal Paris C’est Magic BB Cream geeft een natuurlijke, lichte dekking die oneffenheden subtiel verhult (het “airbrush effect”). Perfect voor een “no make-up look” of als primer onder je foundation. Vaak gebruik ik na deze BB Cream enkel nog concealer, maar soms wil ik meer dekking met foundation. Ik ga dan voor de True Match foundation (een dekkende foundation met een zijdezachte formule voor een natuurlijk uitziend resultaat) of de Infaillible foundation stick (een dekkende foundation verrijkt met olie en was die zich perfect aanpast aan de huid). Beide foundations geven een prachtige, natuurlijke dekking. Mijn make-up verwijder ik het liefst met de Micellair Water in olie (heel zacht voor je huid).

MY FAVES – HAAR

Ik verf mijn haar iedere 2 maanden en krul mijn haar bijna iedere dag. Door de hitte van tools en de chemische behandelingen, heeft mijn haar dus aardig wat te verduren! De Olaplex No.3 Hair Perfector verricht echt wonderen en zorgt dat mijn puntjes direct weer zijdezacht en gezond ogen. Ik gebruik deze thuisbehandeling ongeveer één keer per week. Het BioSilk Silk Therapy serum gebruik ik dagelijks om mijn (droge) punten te herstellen en beschermen (heat protection). Ik shop mijn haarverzorging meestal via www.johnbeerens.com.

MY FAVES – PARFUM

Ik draag iedere dag parfum! Ik heb een redelijke collectie, maar mijn all-time favorieten zijn “Nomade” van Chloé (een krachtige, houtachtige geur), “Amor Amor” van Cacharel (een bloemige, romantische geur) en “La Vie Est Belle” van Lancôme (een bloemige, fruitige geur).

MY FAVES – BABY

Oh, wat hebben wij toch veel spulletjes aangeschaft voor onze kleine baby. Zo veel leuks, maar onderstaande producten springen er voor mij écht uit. Allereerst ben ik gigantisch fan van de BIBS fopspenen: 100% natuurlijk rubber, BPA en PVC vrij, het schildje irriteert de huid niet, haast alle kindjes accepteren deze speen en last but not least – verkrijgbaar in heel veel kleuren en hartstikke fashionable! De speelmat is een toppertje doordat de speeltjes verstelbaar zijn in hoogte, de foam mat is de ideale ondergrond om te draaien, rollen en kruipen en de speelkubus heeft meerdere kanten met fascinerende spellen; een absolute favoriet hier in huis.

MY FAVES – OVERIG

Deze planner is ideaal om je leven structuur te geven! Ik vind de indeling ontzettend handig. De Marc Inbane Natural Tanning Spray Zelfbruiner is voor mij als bleekscheet echt een life safer. Geeft direct een heel natuurlijk maar zichtbaar resultaat!

♥ INSTAGRAM ♥