Shake Masker “Argan & Ghassoul” van Fanllory

Opperste concentratie bij het aanbrengen van dit gezichtsmasker! ✨

Ik ontving dit premium gezichtsmasker van Fanllory! Niet zomaar een masker, maar een innovatieve “shake” masker. Een pakketje met een shake beker en 4 poederzakjes. Normaal gebruik je een shake beker voor het maken van eiwitshakes of dieetvoeding, maar in dit geval dus voor het maken van een gezichtsmasker. Moet niet gekker worden!

Hoe dan? Je vult je shake beker met 100 ml warm water (+/- 20 graden), voegt de inhoud van het poederzakje hieraan toe en schudden maar! Het mengsel wordt stroperig, zodat je het masker op je gezicht kunt aanbrengen met een spateltje. Eenmaal aangebracht verandert het masker in een rubberachtige substantie en wordt het een peel-off masker (my fave). Ik heb de “Argan & Ghassoul” variant getest. Dit masker belooft een voedende detox voor je huid te zijn.

Laten we beginnen met de pluspunten! Bij het maken van het masker moest ik direct denken aan een heerlijke chocolade milkshake. Hou ik van! 🍫 Één zakje bleek ook ruim voldoende voor je gezicht en hals; aan een half zakje heb je meer dan genoeg! Tot slot – en most importantly – het resultaat is niet mis: een zacht huidje mét glow! En daar doen we het allemaal voor.

Toch zie ik ook twee minpunten die ik eerlijkheidshalve wel wil benoemen. Ik vind het persoonlijk te veel moeite om een masker te bereiden alvorens deze te kunnen gebruiken. Zo hou ik van eten, maar niet van koken. Nu heb ik het getroffen met een man die heerlijk kan (en wil) koken, dus dat probleem is getackeld, maar ik betwijfel of hij ook gezichtsmaskers voor me wil bereiden. Daarnaast vond ik het masker niet heel makkelijk aan te brengen: een spatel werkt minder precies dan je vingers (maar met je vingers wordt het één grote kliederboel) en het masker zit helemaal onderin de shake beker waardoor je er niet makkelijk bijkomt (alsnog één grote kliederboel).

Al met al vond ik het super gaaf om dit innovatieve masker te proberen en het resultaat mag er zijn! Ik ben benieuwd: lijkt dit masker jou wat? ☺️

De Fanllory Shaker Masks zijn via fanllorybeauty.com te bestellen: een pakket met 4 zakjes en een shaker voor €52,50 of €12,50 per zakje.

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Fanllory (via House of Rebels Amsterdam), waarbij ik producten ter review heb ontvangen. Lees hier meer over contact & pr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *