SachaJuan Over Night Hair Repair

Je haar verzorgen terwijl je heerlijk slaapt? Dat kan, met de SachaJuan Over Night Hair Repair!

SachaJuan Over Night Hair Repair

SachaJuan is een Scandinavisch merk dat wordt gedreven door de schoonheid van eenvoud. Dit zie je terug in de eenvoudige maar stijlvolle verpakkingen (van glas) en de gebruikte ingrediënten. Hun producten zijn gebaseerd op de ‘Ocean Silk’ technologie waarin eiwitten en mineralen van zee-algen hun werk doen. Ik merk dat haarverzorging gebaseerd op algen – wat overigens nog relatief nieuw is – net even wat meer voor mijn haar doet dan haarverzorging op basis van enkel een (argan)olie.

SachaJuan Over Night Hair Repair

SachaJuan Over Night Hair Repair bevat het hoogste percentage Ocean Silk technologie van alle SachaJuan producten, en is daarnaast ook verrijkt met de algen van Rhodophycea en Chondrus Crispus. Dit zorgt ervoor dat jouw haar wordt versterkt van binnenuit, resulterend in prachtig glanzend en zijdezacht haar.

Zoals de naam “Over Night” al doet vermoeden, breng je dit serum aan voor het slapen. Persoonlijk vind ik het heerlijk om een serum ‘s avonds aan te brengen, zodat ik ‘s ochtends wakker wordt met verzorgde (in plaats van droge) puntjes. De SachaJuan Over Night Hair Repair zorgt ervoor dat je haar wordt verzorgd terwijl jij heerlijk slaapt. Het verbetert de elasticiteit van je haar en versterkt het haar. Om vlekken op het beddengoed hoef je je geen zorgen te maken, gezien het serum op waterbasis is en dus olie- en vetvrij.

Je kunt het serum aanbrengen na het wassen van je haren (op handdoekdroog haar), maar ook op droog haar – net wat jij fijn vindt. Ik gebruik het serum gewoon iedere avond, ongeacht of ik m’n haren wel of niet heb gewassen die avond. Je kunt het serum ’s ochtends uitspoelen maar dit hoeft niet (doe ik niet). Je kunt je haar vervolgens stylen zoals je gewoonlijk doet.

Het resultaat

Ik vind dit serum heel fijn in gebruik. Mijn droge puntjes hebben flink wat te verduren, omdat ik zo goed als iedere dag een hittetool gebruik. Ik moet mijn puntjes dus heel goed verzorgen. Veel verzorgingsproducten bieden voor mij niet genoeg verzorging, maar dit serum (als een van de weinige producten) wel! Na gebruik van de SachaJuan Over Night Hair Repair is m’n haar krachtiger en goed verzorgd, met een natuurlijke glans en zijdezacht haar.

Ik ben echt super enthousiast! Ik wil wel nog even toevoegen dat het inderdaad echt een serum is voor ‘s avonds / ‘s nachts, want het verzacht maar verzwaart je haar ook een beetje. Dat wil je overdag niet hebben nadat je je haar gestyled hebt, maar vlak voor het slapen gaan mag dat wel. Daardoor kan het serum extra goed z’n werk doen!

Kende jij SachaJuan al?

Liefs, Inez

Disclaimer: door mijn werk bij JohnBeerens.com krijg ik de kans om veel beauty items (gratis) te testen. Alleen de producten waar ik écht enthousiast over ben, verschijnen op mijn blog. Ik heb deze producten (met personeelskorting) zelf betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *