Oh-Lief Baby Shampoo

Ik had weer een digitale spaarkaart vol bij de Etos en mocht een gratis product uitkiezen! Ik koos deze Oh-Lief baby shampoo, douchegel én badschuim in één.

Oh-Lief baby shampoo

Deze biologische shampoo is op basis van olijfolie, sesamolie en natuurlijke klei. Ik vind ‘m fijn!

De milde geur van roomse kamillebloem olie valt gelijk op; subtiel maar lekker. Haartjes wassen ging prima. De shampoo prikt niet in de oogjes; heel belangrijk 😉. De douchegel is vrij van zeep en sulfaten, waardoor het babyhuidje niet uitdroogt. Daarnaast schuimt het badschuim lekker.

Had ik hier nu maar meer van mee genomen, want ik heb nog 3 volle spaarkaarten (en dit product doet nu niet meer mee). Kende jij het merk Oh-Lief al? Spaar jij ook bij de Etos voor gratis producten?

Liefs, Inez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

♥ INSTAGRAM ♥