Nieuw! The Knot Dr.

Ik gebruikte gewoon één of andere goedkope borstel van de drogisterij – if only I knew! 😱 Sinds een week gebruik ik een haarborstel van The Knot Dr. en jeetje, wat een verschil. De borstel glijdt door mijn haren en klitten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik heb me laten vertellen dat dit onder andere komt door de 212 flexibele borstelharen. Ik zal binnenkort een uitgebreidere review schrijven, maar omdat ik zo enthousiast ben over de borstel, mag ik alvast 10% korting weggeven met de code “INEZ10” op álles van The Knot Dr. bij @johnbeerensshop ❤️ Deze code is maar tijdelijk geldig, dus wacht niet te lang. Check ook zeker even de lovende reviews van andere klanten! De borstel die ik nu gebruik is de The Knot Dr. The Pro Black Pad Haarborstel 👍 Thank me later!

Liefs, Inez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *