Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D

Creëer waanzinnige wimpers met de Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D!

Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D

Ik heb al veel mascara’s getest, van budget tot high-end, en ik word niet vaak meer verrast. Toch kreeg deze mascara van Make-up Studio het voor elkaar! Ik had wel al goede verhalen over deze mascara gehoord, bijvoorbeeld dat deze mascara een favoriet is bij vele visagisten. Quasi-nonchalant – zonder al te veel verwachtingen – testte ik de mascara uit en ik werd warempel omver geblazen door het resultaat!

Het borsteltje voelt wat goedkoop aan en ik zie ook hier en daar een klontje. Belooft niet veel goeds… Maar eenmaal op de wimpers geeft de mascara extreem veel lengte en prachtig volume. De wimpers worden daarnaast ook mooi gesepareerd en zijn na gebruik diep zwart. No false lashes needed, want deze mascara doet alles wat nodig is. Deze mascara is momenteel mijn favoriet! Kende jij deze mascara al?

Liefs, Inez

Disclaimer: door mijn werk bij JohnBeerens.com krijg ik de kans om veel beauty items (gratis) te testen. Alleen de producten waar ik écht enthousiast over ben, verschijnen op mijn blog. Ik heb deze mascara gekregen ter review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *