L’Oréal Paris Infallible Foundation Stick

Soms kom je een product tegen waarvan je heel veel positieve reviews verwacht op het internet en je er tot je verbazing maar weinig vindt. Dat had ik met de L’Oréal Paris Infallible Foundation Stick!

De laatste tijd gebruik ik steeds minder vaak “traditionele” vloeibare foundation. Vraag me niet waarom, maar opeens vind ik het zó vervelend dat dergelijke foundation vaak afgeeft als je in de loop van de dag met je vingers aan je gezicht zit (ook al heb je afgepoederd). Dat is een stuk minder met foundations die je direct aanbrengt op je gezicht en vervolgens blendt met een beauty blender.

Zo heb ik een hele lange tijd de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer gebruikt als foundation. Deze bracht ik dan niet aan op mijn hele gezicht, maar enkel op mijn neus en onder mijn ogen en op eventuele oneffenheden. Deze concealer heeft een sponsapplicator waarmee je direct aanbrengt op je gezicht, wat ik erg fijn vind werken. Mijn droge huid kan deze concealer goed hebben (in tegenstelling tot de foundation variant), hij oogt erg natuurlijk (ondanks de goede dekking) en je hoeft ‘m niet af te poederen (extra plus bij droge huidjes). Top product. Eén probleem, de kleur gaat slechts tot “020 Light Beige” en dat is heel erg licht. In de zomermaanden té licht voor mij als foundation.

Daarom ging mijn zoektocht verder. Ik kwam tot de ontdekking dat er relatief weinig keuze is als je geen vloeibare foundation wil hebben; zo zijn er erg weinig foundation sticks te vinden. En toen lanceerde L’Oréal Paris de Infallible Foundation Stick! Ik heb deze stick nu een tijdje in gebruik en ik vind ‘m geweldig.

Deze foundation heeft een dunne textuur en is met een make-up spons makkelijk te blenden. Je kunt de foundation ook als concealer gebruiken om vlekjes en oneffenheden te camoufleren. De dunne textuur zorgt voor een goede, lang houdende medium tot full dekking (overleeft met gemak een werkdag). De formule met olie en wax glijdt perfect over je huid en maakt het aanbrengen makkelijk. Perfect voor droge huidjes! Door de afgeronde vorm van de stick kun je ook heel precies werken.

De foundation is verkrijgbaar in 12 kleuren, variërend van de lichtste kleur Ivory tot de donkerste kleur Espresso. Ik heb de kleur 160 Sand. Ik ben absoluut fan!

Deze foundation is voor €14,99 te koop bij onder andere de Kruidvat. 

Liefs, Inez

1 Reactie

  1. 12 augustus 2018 / 08:28

    Ik wil dit ook wel eens proberen! Ik gebruik altijd vloeibare foundation maar ben er de laatste tijd ook minder tevreden over. Tijd voor wat anders! Thanks voor de tip 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *