L’Alga – haarverzorging op basis van algen

Glanzend en zacht haar, vol volume; wie wilt dat nou niet?! Misschien is haarverzorging op basis van algen, zoals de producten van L’Alga, dan iets voor jou!

L’Alga

Na de hype rondom arganolie (Moroccanoil) en zijde (BioSilk), zijn algen de nieuwste trend in haarverzorging. De producten van L’Alga bestaan uit algen en puur natuurlijke ingrediënten voor gezond en stralend haar. Ik testte de shampoo, de conditioner en het serum van L’Alga en ik was blij verrast!

De producten zijn zacht voor je hoofdhuid en ze versterken en voeden je haar van binnenuit. Mijn haar is super zacht, dikker en voller na gebruik en krullen blijven langer zitten. Wel moet ik zeggen zeggen dat mijn haar na veelvuldig gebruik sneller vet lijkt te worden; ik kreeg het voor mijn gevoel niet goed schoon. Dit komt waarschijnlijk doordat de producten geen alcohol, parabenen of sulfaten bevatten. Vooral sulfaten geven dat “schone” gevoel tijdens en na het wassen. De shampoo en conditioner gebruik ik om die reden niet meer, maar het serum gebruik ik nog steeds dagelijks. Wat een top spul! Mijn droge punten zijn na gebruik direct weer gezond en stralend én mijn haar is beschermd tegen de hitte van mijn krultang.

L’Alga

L’Alga SeaWet Shampoo

Een shampoo om het haar te versterken en de hoofdhuid in balans te brengen.

Deze shampoo reinigt je haar zacht, herstelt de vochtbalans en versterkt je haar. De meeste shampoos bestaan voor minimaal uit 81% uit water, maar de L’Alga SeaWet Shampoo bestaat voor slechts 71% uit water. Dit betekent dat de L’Alga SeaWet Shampoo veel meer verzorgende ingrediënten heeft dan vele andere shampoos.

L’Alga SeaBoost Conditioner

Een extra rijke conditioner die jouw haar temt en verzacht.

De duurzame, gewichtloze en vochtinbrengende SeaBoost Conditioner combineert het AlgaNord 5 ™ biotechnologiecomplex met diepe hydraterende reconstructieve ingrediënten, biotine en beschermend vitamine B-complex om jouw haar in balans te brengen en te versterken. Deze extra rijke conditioner temt en verzacht zelfs de grofste lokken met een unieke mix van algenextracten.

L’Alga SeaLush Serum

Een haarserum dat droog of beschadigd haar herstelt en gespleten haarpunten voorkomt.

Het actieve serum van SeaLush is verrijkt met het biotechnologiecomplex Alga Nord 5 ™ en beschermt je haar tegen schade veroorzaakt door hitte van stylingtools (beschermt tot 230°C), barre weersomstandigheden, UV-stralen en milieuschade. Deze multi-tasker herstelt droog, grof en beschadigd haar en voorkomt gespleten haarpunten.

L’Alga is verkrijgbaar bij JohnBeerens.com.

Liefs, Inez

Disclaimer: door mijn werk bij JohnBeerens.com krijg ik de kans om veel beauty items te testen. Alleen de producten waar ik écht enthousiast over ben, verschijnen op mijn blog. Ik heb deze producten (met personeelskorting) zelf betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *