Labello Crayon Lipstick – in de kleur Rosy Nude

Creëer prachtige lippen met een natural finish met de nieuwe Labello Crayon Lipstick in de kleur Rosy Nude!

Labello Crayon Lipstick

Ik mocht van Beiersdorf enkele nieuwe items testen van Labello en NIVEA. Daar zeg ik geen nee tegen! Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de Labello Crayon Lipstick: een lipstick en verzorgende lippenbalsem in één. Handig!

Labello Crayon Lipstick – verpakking

You never get a second chance to make a first impression, dus laten we beginnen met de verpakking. De lipstick komt in een simpele, stevige verpakking; die kun je dus zonder zorgen in je handtas gooien. Door de transparante dop en de kleur van de verpakking zie je direct welke kleur de lipstick heeft (werkt toch fijner dan wanneer je eerst de lipstick open moet draaien om te checken welke kleur dit ook alweer was). De lipstick heeft een brede punt wat het makkelijk maakt om aan te brengen (geen spiegeltje nodig). De lipstick heeft een draaisysteem waarmee je de lipstick gemakkelijk omhoog kunt draaien. Fijn, kun je die puntenslijper thuis laten.

Labello Crayon Lipstick – kleur en verzorging

De Labello Crayon is een lipstick in een dekkende kleur met de verzorgende eigenschappen die je van Labello gewend bent. De nieuwe Labello Crayon Lipstick Rosy Nude heeft een natuurlijke kleur en bestaat voor tachtig procent uit verzorgende ingrediënten, zoals jojoba- en avocado-olie, voor optimale hydratatie van de lippen. Bovendien zijn de lipsticks vrij van minerale oliën. Op deze manier verzorg je je lippen en creëer je tegelijkertijd een look die bij jou en je outfit past. De perfecte finishing touch!

Ik pak deze lipstick er vooral bij als ik geen zin heb in een full-glam lipstick, maar tóch een kleurtje op mijn lippen wil. Dan is een gekleurde lippenbalsem dé uitkomst! Deze lipstick zit qua pigmentatie wat mij betreft tussen een gekleurde lippenbalsem en een “echte” lipstick in. De kleur is heel (licht)roze; vind ik wel mooi, maar komt op mijn lippen niet per se “nude” over. Ik heb van mezelf niet echt droge lippen, maar ik kan me voorstellen dat als je Labello-verslaafd bent, je deze lipstick aan je collectie wilt toevoegen!

Labello Crayon Lipstick

De Labello Crayon Lipstick Rosy Nude is verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Trekpleister voor €6,99.

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Het PR Bureau namens Beiersdorf, waarbij ik producten ter review heb ontvangen. Lees hier meer over contact & pr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *