YES, IT’S A BOY!

YAY, IT’S A BOY!

Gisteren hebben we onze pretecho gehad waarbij het geslacht bekend werd gemaakt. Al héél snel was het overduidelijk dat we een jongetje mogen verwachten. Wauw, zo bijzonder!

Ik vind het ontzettend gaaf dat het eerste kleinkind vanuit beide gezinnen een jongen is, als “stamhoofd” van de nieuwe generatie. Ook zie ik al helemaal zo’n “mama’s kindje” voor me, die lekker knuffelig en aanhankelijk is. Stoere kleertjes, schattige accessoires. Ik zie het helemaal voor me! Geen idee natuurlijk hoe het daadwerkelijk zal zijn als de kleine er is, maar dat weet je nooit 😉

Kijk nou, wat een schatje. Prachtig mooi om zo het gezichtje en lijfje al te zien. Ik ben nu al onwijs trots op ons kleintje en hoe hij zich ontwikkelt! Nog 6 maanden, maar ik kan nu al niet wachten om ‘m in mijn armen te sluiten.

Voorgevoel

Ik heb altijd gedacht dat ik een meisje zou krijgen, tot ik Ferdi ontmoette. Ik kreeg bij hem heel sterk het gevoel dat we samen een jongetje zouden krijgen. Dus tijdens de zwangerschap verschilde mijn voorgevoel met de dag: het ene moment zag ik mezelf echt als meisjesmoeder en het andere moment voelde ik dondersgoed aan dat het een jongen zou worden. Toen we gisteren het verlossende woord kregen, was het voor mij wel even schakelen. Maar ik denk dat dat het ook zou zijn geweest als we te horen hadden gekregen dat we een meisje zouden verwachten. Het wordt opeens een stuk werkelijker, het is niet meer een onzijdig “het”; en dat komt binnen!

Ik vind het daarom heerlijk om nu al te weten wat het wordt, zodat ik lekker aan het idee kan wennen dat er straks een klein kereltje rondloopt. Lekker fantaseren over ons nieuwe leven als kersverse ouders met een klein hummeltje in ons midden!

Liefs, Inez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *