Glossy Lip Collection – H&M

Daar sta je dan, in de rij bij de H&M. Voor en naast je allerlei bakken met leuke spulletjes. Accessoires en beauty items die je eigenlijk niet nodig hebt, maar bij het zien ervan toch wel graag wilt hebben. Herkenbaar? Zo griste ik in een impuls deze Glossy Lip Collection van de H&M mee. Is het wat?

Glossy Lip Collection - H&M

Glossy Lip Collection H&M – verpakking en kleuren

Deze Limited Edition Glossy Lip Collection is speciaal uitgebracht voor de feestelijke decembermaand. De verpakking is holografisch en dus helemaal hip & happening (vooral voor jonge meiden). De holografische verpakking geeft de kit een feestelijke uitstraling; leuk voor de tijd van het jaar. Door het venster zie je direct de 5 tinten vloeibare lipgloss die deze kit bevat:

  • Light Pink
  • Pink
  • Beige
  • Mauve
  • Dark Red

Ik vind dit een mooie kleurselectie. Enerzijds neutrale tinten (zachtroze, roze en beige), anderzijds wat spannendere kleuren (mauve en donkerrood). Vandaar dat ze last-minute bij mijn andere spulletjes op de toonbank belandden.

Glossy Lip Collection - H&M

Glossy Lip Collection H&M – pigmentatie en dekking

Tijd om de lipglosses uit te proberen!

  • Light Pink – Deze lipgloss heeft weinig pigment en is vrij transparant, maar heeft wel een mooie lichtroze waas en heel veel glans. De gloss is vooral heel mooi om als finishing touch aan te brengen over een nude/roze lipstick.
  • Pink – In tegenstelling tot de lichtste variant, heeft deze gloss wél een goede dekking. De kleur is suikerroze en brengt egaal aan. Ook deze lipgloss geeft heel veel glans aan je lippen.
  • Beige – De beige gloss heeft een donkerbruine (cacao) kleur. De lipgloss komt beter tot z’n recht in combinatie met een bruine (nude) lipstick dan op je kale lippen.
  • Mauve – Zo, dit is een heftige kleur! Deze gloss is echt donkerpaars. Ik zou ‘m mooier hebben gevonden als ie mat zou zijn geweest, maar ook deze geeft heel veel glans. Jammer dat de gloss niet helemaal egaal dekt.
  • Dark Red – Dit is een “rode wijn” kleur. De lipgloss brengt fijn aan, maar dekt niet helemaal lekker. Ook deze lipgloss is mooier om in combinatie met een (rode) lipstick te gebruiken.

Glossy Lip Collection - H&M

Glossy Lip Collection H&M – eindoordeel

Deze collectie maakt z’n naam waar: de lipglosses geven stuk voor stuk een prachtige glans aan je lippen. Ze zijn prachtig in combinatie met een lipstick in (ongeveer) dezelfde kleur; ze geven je lipstick dan echt iets extra’s. Ik vind het jammer dat de lipglosses niet genoeg dekken om zonder lipstick te gebruiken (de kleur “Pink” uitgezonderd). Hoe donkerder de kleur, hoe minder goed de dekking.

Ik gebruik deze 5 mini’s met veel plezier (in combinatie met lipsticks), maar ik zou ze niet per se aanbevelen. Leuk om te hebben, maar meer ook niet.

Deze lipgloss set is te koop bij H&M voor €6,99 (€1,40 per gloss).

Liefs, Inez

Bekijk hier al mijn blogs over beauty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *