Glitter Switch – Lottie London

It’s like magic! Ik testte de Glitter Switch van Lottie London, een relatief nieuw Engels cosmeticamerk met budget make-up (ogen, lippen, gezicht), nagellak en tools zoals make-up kwasten. De Lottie London Glitter Switch is een liquid lipstick die kan transformeren van matte naar glitters. Leuk, dat wilde ik wel eens uitproberen!

De liquid lipstick brengt fijn en egaal aan en ik vind de kleur (Rossetto) prachtig. Dat belooft veel goeds! Nadat de lipstick goed is opgedroogd (duurt ongeveer 1 minuut), is het tijd om m’n lippen op elkaar te drukken. Hoe vaker je dit laatste doet, hoe meer glitters er zouden moeten verschijnen. Bij mij verschijnen er wel degelijk glitters, maar niet zo veel als ik had verwacht. Dit terwijl ik toch flink te keer ga met m’n lippen. Het valt me vooral op dat m’n lippen droog worden na het op elkaar persen en dat de lipstick een beetje in m’n lijntjes gaat zitten. Van mij had die transformatie niet per se gehoeven, want het resultaat vóór is werkelijk prachtig! Het resultaat ná zou ik beschrijven als een relatief droge lipstick met metallic glitters. Ik zou adviseren om voor gebruik je lippen goed te verzorgen, zodat je lippen minder droog aanvoelen na de transformatie. Hoe dan ook, super leuk bedacht! Heb jij al eens zo’n transformerende lipstick gebruikt?

Lottie London is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Lottie London, waarbij ik producten ter review heb ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *