Gepersonaliseerd sieraad van KAYA sieraden

Check deze prachtige ketting 💛 Een elegante bar ketting in rosé goud met de namen van Xévi, Ferdi en mij erin gegraveerd. Ik hou ervan, persoonlijke sieraden!

Deze prachtige ketting komt van KAYA sieraden: zij verkopen gepersonaliseerde mama- en kindersieraden. Ontzettend veel keuze en hartstikke leuk om zo’n gepersonaliseerd sieraad cadeau te doen of te krijgen. Wat ik ook erg mooi vind is dat KAYA per sieraad een bedrag doneert, zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend). 🎓 Niet alleen een cadeautje hier, maar ook voor een kindje daar.

De ketting die ik hier draag is verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver, 18 karaat Goud Verguld of 18 karaat Rosé Goud Verguld. De bar is stevig (niet hol) en de ketting zelf ziet er luxe uit. Je kan de ketting op 3 standen dragen wat ik erg fijn vind (bij het ene T-shirt draag ik ‘m langer en bij de ander weer korter). Ik heb lang getwijfeld over het sieraad dat ik uit zou kiezen – ik ben namelijk ook helemaal fan van de armbanden met geboortestenen. Maar gezien ik al een gepersonaliseerde armband heb, leek me dit een mooi alternatief. En wat ben ik er blij mee!

Gepersonaliseerde sieraden: YAY 👍 of NAY 👎?

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met KAYA sieraden, waarbij ik producten ter review heb ontvangen. Lees hier meer over contact & pr.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *