Formawell Beauty X Kendall Jenner

Op zoek naar een nieuwe krultang? Misschien is deze beauty dan iets voor jou! Realityster en supermodel Kendall Jenner maakt als vierde familielid uit de Kardashians familie de stap naar de beauty business met een uitgebreide lijn aan haartools: Formawell Beauty x Kendall Jenner! En ik mocht haar prachtige krultang testen.

Formawell Beauty X Kendall Jenner

Formawell Beauty x Kendall Jenner – het design

Laten we eerst even stil staan bij de mooie vormgeving van de tool. De krultang ziet er prachtig uit door de combinatie van wit en (rosé) brons! Het is een lichtgewicht krultang, wat in eerste instantie een ietswat goedkoper gevoel geeft, maar wel heel fijn is in gebruik.

Formawell Beauty x Kendall Jenner – de werking

Zeker voor deze prijs, vind ik het een hele fijne krultang. De krultang is 1 inch (25 mm) en geeft daarmee medium krullen. Overigens krul ik altijd met 1 inch, want grotere krullen zakken bij mij uit.

De krultang doet verder precies wat ie moet doen, en meer! De 24k gouden mineralen zorgen namelijk voor ongeëvenaarde glans, voorkomen kroezen en statisch haar en geven veerkrachtige en geconditioneerde krullen.

De krultang warmt ultrasnel op en heeft een constante temperatuurregeling tot wel 230 graden Celcius. Daarnaast is de krultang voorzien van een digitaal LED-scherm en een draaischakelaar waarmee je de temerpatuur kan regelen. Heel fijn is de koele tip waardoor je minder snel je hand verbrandt. Daarnaast heeft de krultang een automatische shut-off functie waardoor de krultang na een uur automatisch uitschakelt. Handig wanneer je twijfelt of je de krultang eigenlijk wel hebt uitgezet.

Formawell Beauty X Kendall Jenner

Formawell Beauty x Kendall Jenner – mijn eindoordeel

Ik vind de krultang heel fijn in gebruik en hij staat prachtig in je badkamer. Wel overkwam het mij tijdens het krullen dat ik met mijn duim per ongeluk de temperatuur aanpaste (er zit een wieltje aan de zijkant). De tang is daarnaast niet heel lang, dus je kunt met lang haar niet te grote plukken in één keer pakken. Dit is voor mij wel een klein minpuntje want ik wil altijd zo snel mogelijk de klus klaren.

Al met al ben ik enthousiast over deze mooie krultang en vind ik het een goede prijs-kwaliteit verhouding! Niet alleen een lust voor je oog, maar ook voor je haar. Wat is jouw eerste indruk van deze krultang?

Deze krultang is voor €59,99 te koop bij JohnBeerens.com. De lijn bestaat uit een föhn, krultang, stijltang, paddle brush en grote ronde borstel.

Liefs, Inez

Disclaimer: door mijn werk bij JohnBeerens.com krijg ik de kans om veel beauty items (gratis) te testen. Alleen de producten waar ik écht enthousiast over ben, verschijnen op mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *