Fanllory Beauty – Deeply Nourishing & Hydrating Mask

Herinner je nog mijn review over het “shake” masker van Fanllory Beauty? Een masker dat je klaar moet maken met een shake beker, poeder en water. Ik vond het resultaat heel fijn, maar het principe van een masker zelf nog moeten maken en de manier van aanbrengen met een spatel iets minder. Ik was dus blij verrast toen ik een nieuw masker opgestuurd kreeg: dit keer een kant-en-klare sheet mask! Echt iets voor mij. Lees meer over mijn ervaring met het Deeply Nourishing & Hydrating Mask van Fanllory Beauty ❤️

Fanllory Beauty

Het merk Fanllory Beauty

Fanllory Beauty is een relatief nieuw merk met hoogwaardige gezichtsmaskers. Hun assortiment bestaat uit Fanllory Shakers (klik hier voor mijn review over de Argan & Ghassoul Shaker) en Intensive Treatments. Er zijn momenteel 2 treatments: de Deeply Nourishing Hydrating Treatment en de Whitening Treatment. Ik mocht het hydraterende masker testen!

Hydraterende en anti-aging ingrediënten

Dit gezichtsmasker belooft hydraterend, voedend en anti-aging te zijn. Dat zijn precies de kwaliteiten die ik zoek in een masker! De ingrediënten liegen er dan ook niet om:

  • Aminaria Digitate (bruine algen) extract wordt gekenmerkt door zijn hydraterende en voedende eigenschappen en hoge niveaus van antioxidanten. Het boost de collageensynthese en elastine, en helpt om de stevige huid te stimuleren, rimpels te voorkomen en het verouderingsproces te vertragen.
  • Natriumhyaluronaat: hydrateert de huid diep en houdt deze vochtig.
  • Marien collageen: een geconcentreerde collageen uit de oceaan, die diep voedt en hydrateert, de elasticiteit van de huid verhoogt en fijne lijntjes vermindert.
  • Citroenzuur: voorkomt en vermindert huidpigmentatie, verbetert de huidtextuur, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert fijne lijntjes.
  • Aloë Vera: kalmeert geïrriteerde huid en ontsteking veroorzaakt door zonnebrand, exfolieert de opperhuid om dode huidcellen kwijt te raken, reguleert de pH van de huid en zuivert gifstoffen.

Deeply Nourishing & Hydrating Mask – Fanllory Beauty

Wanneer je het maskertje uit het zakje haalt, voel je direct dat het masker vol zit met serum. Je trekt eerst de twee beschermlagen voorzichtig ervan af en vervolgens plaats je het masker op je gezicht. Sheet masks staan erom bekend dat ze vaak nét niet passen, maar daar had ik bij dit masker geen last van! Ik denk dat dit masker zo goed als alle gezichten goed zal passen door de relatief grote gaten en handige inkepingen. Dat is dus een dikke plus!

Je laat het masker zo’n 15 á 20 minuten z’n werk doen. Het serum prikte bij mij een heel klein beetje, maar niet op een vervelende manier. Het voelde alsof de fijne ingrediënten hun werk deden, niet alsof er een irriterende stof in zat. Na 20 minuten verwijderde ik het gezichtsmasker en masseerde ik het overtollige serum in m’n gezichtshuid en hals. Mijn gezicht voelde zacht, glad en fris aan. Ik vond het een van de fijnste maskers die ik tot nu toe heb getest!

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Fanllory (via House of Rebels Amsterdam), waarbij ik producten ter review heb ontvangen. Lees hier meer over contact & pr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *