Etos bronzing & blush

Soms kom je twee pareltjes van producten tegen, zoals deze Etos bronzing powder sunkissed effect en Etos blush powder satin finish, en zie je dat er – tot je verbazing – weinig over wordt geschreven. Sterker nog, over deze 2 prachtige make-up items kan ik op het moment van schrijven helemaal niks vinden. Laten we daar snel verandering in brengen, want ik ben echt enthousiast!

Etos bronzing powder sunkissed effect & Etos blush powder satin finish

Allereerst vind ik, zeker voor budget items, het design prachtig en heel stijlvol. De ronde doosjes zijn stevig, mooi afgewerkt in het zwart en door de transparante deksel zie je meteen de kleur van het product.

Etos bronzing powder sunkissed effect (light/medium)

Laatst schreef ik over de Essence Bronzing Powder, een subtiele bronzer geschikt voor dames met een (zeer) lichte huidskleur. De Etos bronzing powder is iets donkerder, waardoor je meer een statement kan maken met het contouren en bronzen. Ik ben fan van deze bronzer, omdat de poeder een goede assige tint heeft (je wilt warme/oranje tinten echt vermijden) met een matte finish. Daarmee is deze poeder zeer geschikt voor zowel het accentueren van gezichtscontouren als voor het bronzen. De pigmentatie is prima in orde en vlekt niet. Ik zou ‘m absoluut aanraden aan mijn vriendinnen, en dus ook aan jou!

Etos blush powder satin finish (wild sunset)

Ik vind deze blush echt prachtig. De blush heeft een mooie warme kleur die bij veel huidtinten mooi zal matchen. Ik zou ‘m omschrijven als donkerroze met een subtiele gouden glans (geen overspray). Om die reden doet deze blush me direct denken aan de populaire blushes Rose Gold van Sleek en Orgasm van Nars, alleen is deze blush van de Etos iets donkerder (en goedkoper). Ideaal voor de herfst en winter! De blush heeft veel pigment en laat zich makkelijk blenden voor een hele mooie en natuurlijke blos op je wangen. Absoluut een budget-topper.

Liefs, Inez

De link naar de Rose Gold van Sleek is een partnerlink. Als je via deze link de blush bestelt bij bol.com, ontvang ik een kleine commissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *