Essence Luminous Matt 01 Sunglow Bronzing Powder

We hebben niets te klagen met dit mooie weer in de herfst! Toch word ik – ondanks die overvloed aan heerlijke zonnestralen – niet zo snel bruin. Daarom gebruik ik graag een contour/bronzer om kleur aan te brengen in mijn gezicht. Samen met een blush en highlighter, zorgt dat voor een hele frisse en gezonde look!

Hoewel er zeker verschil zit in contouring en bronzing, gebruik ik hiervoor stiekem toch vaak hetzelfde product. Zolang de poeder niet te warm van kleur is, kan dat mijn inziens prima. Momenteel gebruik ik hiervoor de Essence Luminous Matt 01 Sunglow Bronzing Powder.

De verpakking van de bronzer is simpel en compact: een rond doorzichtig doosje. De poeder heeft een schattig patroontje (vind ik leuk) en bestaat uit twee kleuren, namelijk een matte bronzer in de ‘buitenste ring’ en een subtiele shimmer in de ‘binnenste ring’. Ik gebruik de donkerste kleur om te contouren (onder mijn jukbeenderen en bij mijn slapen) en ik meng de kleuren om te bronzen (mijn voorhoofd en eventueel mijn wangen). De combinatie van de twee kleuren geeft je een frisse, zongebruinde uitstraling. Precies wat we willen!

Deze Luminous Bronzing Powder komt in twee kleuren: #01 Sunglow voor de lichte huid en #02 Hello Sunshine voor de getinte huid. Kies de kleur die nét iets donkerder is dan je eigen huidskleur voor een mooi, subtiel en natuurlijk resultaat.

Let the bronzing begin!

Liefs, Inez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *