Essence Colour Boost Liquid Lipstick

Hou je van veilige kleuren lipsticks, maar wil je tóch eens wat anders dan nude, bruin of roze? Dan is deze Essence Colour Boost Liquid Lipstick in de kleur 05 Dangerously Yours iets voor jou.

Essence Colour Boost Liquid Lipstick

Ik smeer eigenlijk wel iedere dag lipstick op mijn lippen. Vaak kies ik voor de wat veiligere kleuren zoals licht- en donkerbruin of roze. Heel soms kies ik voor rood, maar dat vind ik al snel gewaagd en wat onhandig (op de een of andere manier belandt die rode kleur dan ook op mijn tanden of buiten mijn lip contouren, en natuurlijk altijd op mijn glas). Toch wil ik ook wel eens wat anders en yes, ik heb een topper gevonden.

Essence Colour Boost Liquid Lipstick – Mad About Matte (05 Dangerously Yours)

Essence Colour Boost Liquid Lipstick

Essence heeft een hele fijne collectie matte liquid lipsticks in haar assortiment. Deze vloeibare lipsticks hebben een matte textuur met een hoge dekking. Vaak vermijd ik matte lipsticks omdat ze droog aanvoelen op mijn lippen, maar daar hoef je bij deze lipstick niet bang voor te zijn; de textuur voelt zacht aan op je lippen. De lipstick brengt makkelijk aan en droogt egaal op, dekt mooi en geeft niet af (kiss-proof).

De lipstick is verkrijgbaar in 10 prachtige tinten als nude, rood, roze en donkerpaars. De kleur 05 Dangerously Yours vind ik lastig te omschrijven. maar ik ga voor een donkerbruine berry-paarse tint. Bijzonder, even wat anders, maar niet te gewaagd of opvallend.

Eén minpuntje: hoewel de de lipstick niet afgeeft, slijt hij lelijk (vanuit de binnenkant). Je moet deze lipstick dus echt bijwerken nadat je hebt gegeten. Soms heb je lipsticks die heel egaal slijten, maar dat is bij deze lipstick helaas niet het geval.

Tip: Breng eerst foundation aan op je lippen voordat je de lippenstift aanbrengt. Hierdoor komt de kleur nog beter naar voren en blijft je lippenstift nog langer zitten.

Deze lipstick is voor €2,89 te koop bij de Kruidvat en Etos. Bekijk hier al mijn artikelen over het merk Essence.

Liefs, Inez

Foto credits: De tweede foto in dit artikel is afkomstig van de website essence.eu.

mooi & gezond algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *