Essence Colour Up! Shine On! – 08 Flaming Red

Never Underestimate the Power of Red Lipstick and High Heels! – Hoge hakken gaan even wat lastiger nu ik hoogzwanger ben, maar lipstick smeren is gelukkig geen probleem. Ik vind rode lipstick werkelijk waar prachtig, maar niet altijd even makkelijk in gebruik: brengt niet makkelijk aan, geeft overal af, en meer van dat soort ongein. But those days are gone! De Essence 08 Flaming Red uit de Colour Up! Shine On! collectie is mijn nieuwe favoriete rode lipstick.

Essence 08 Flaming Red

Essence 08 Flaming Red

In tegenstelling tot veel (matte) rode lipsticks, voelt deze lipstick aan als een getinte lipbalsem. Zo brengt de lipstick heel makkelijk en egaal aan; je hebt geen lippotlood nodig om secuur te kunnen werken. Het is een romige lipstick met een satin tot glossy finish. Deze finish komt overeen met de Lustre formule van MAC Cosmetics; absoluut mijn favoriete finish. Je lippen voelen gehydrateerd aan, absoluut niet droog. Daarnaast geeft deze lipstick niet af en dat is écht een dikke plus, zeker bij zo’n kleur.

Hoewel de lipstick aanvoelt als een lipbalsem, is de pigmentatie van deze lipstick goed; resulterend in prachtige rode lippen met een gezonde glans. Je kunt de kleur goed opbouwen, zodat je kunt gaan voor een subtiele of juist een meer uitdagende look.

De Essence Colour Up! Shine On! lipstick is verkrijgbaar in maar liefst 10 trendy kleuren, van nude- en bruintinten tot rood, roze, paars en zelfs donkerblauw. De lipstick is te koop bij Etos en Kruidvat voor €2,39 per stuk.

Essence 08 Flaming Red

Wat is jouw favoriete rode lipstick?

Liefs, Inez

Lees hier meer beauty reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *