De Goof Proof Brow Pencil – Cien (Lidl)

Ik kan na die zwangerschap en borstvoeding zó genieten van een glaasje wijn! En van sushi, carpaccio, filet american, brie, cappuccino, etc etc. 😍

Overigens heb ik m’n wenkbrauwen hier bijgetekend met de Brow Perfect van Cien (Lidl). Dit is een super goede (en super goedkope) dupe van de Goof Proof Brow Pencil Wenkbrauwpotlood van Benefit 😱 Dit wenkbrauwpotlood heeft – net als de Goof Proof Brow Pencil – een speciale vorm: een soort driehoek met een duidelijke punt en een plat vlak. Het puntje gebruik je om de wenkbrauw vorm te geven en strak te tekenen. Het brede vlak van dit potlood gebruik je om de wenkbrauw op te vullen en extra aan te zetten. Om het potlood te vervagen kun je het wenkbrauwborsteltje gebruiken wat aan de andere kant van het wenkbrauwpotlood zit. Ik hoef in principe mijn wenkbrauwen niet bij te tekenen (vind ik), maar als ik dit potlood gebruik ziet het er wel nét wat mooier uit. Je geeft toch wat meer definitie aan je gezicht. Ik vind het resultaat prachtig en natuurlijk! En eigenlijk net zo goed als het origineel.

De Goof Proof Brow Pencil kost ongeveer €30 en de Brow Perfect ongeveer €3 (volgens mij zelfs goedkoper maar kan de precieze prijs zo snel niet vinden). Ze hebben ook een dupe van de Ka-Brow wenkbrauwgel, de Foolproof duo wenkbrauwpoeder en de Gimme Brow plus volumegevende wenkbrauwgel. Niet alleen de producten lijken trouwens op die van Benefit, ook de marketinguitingen in het schap 🙈 Ben jij team dupe of koop jij toch liever het origineel?

Liefs, Inez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *