Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara

Deze budget mascara is mijn nieuwe favoriet! Maak kennis met de Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara.

Catrice Eyeconista

Ik hou van mooie make-up merken, maar bij mascara’s merk ik echt 0 verschil tussen een high-end mascara en een absolute budget topper zoals deze. Sterker nog, ik verkies deze zelfs boven de meeste merk-mascara’s!

Een echte eye-catcher

Allereerst vind ik de verpakking van de mascara prachtig. Ondanks dat het een budget merk is, besteedt Catrice Cosmetics altijd aandacht aan het design van haar producten. Deze keer vallen de zilver-glinsterende letters op de bruine ondergrond meteen op. Een echte eye-catcher in het make-up schap.

The Best or Nothing

De naam “010 The Best or Nothing” belooft nogal wat, maar maakt z’n beloftes wat mij betreft waar. Met de Catrice Eyeconista Million Volume Mascara creëer je prachtige lange, gebogen, diepzwarte wimpers met maximaal volume. De mascara klontert niet en blijft van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat perfect zitten.

Lash Millionizer

Opvallend aan deze Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara is het borsteltje. De mascara heeft een romige structuur en een speciale “Lash Millionizer” borstel. Met deze gebogen siliconen borstel (in de vorm van een halve maan) breng je de mascara perfect wimper voor wimper aan, wat zorgt voor een prachtige oogopslag!

Eyeconista

Deze mascara is voor 4,99 te koop bij Kruidvat.

Liefs, Inez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *