Contact & PR

Hi, wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden! Ik ben Inez Veringa en ik post over alles wat een jonge vrouw bezighoudt met een focus op beauty en het leven van een mama. Hieronder lees je meer over mij en de mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan.

Inez Veringa

Over mij

In het dagelijks leven werk ik als Loyalty Marketeer & Analist bij JohnBeerens.com en verhoog ik de loyaliteit & engagement van de klantenbase door relevant te zijn voor de klant middels gepersonaliseerd aanbod op het juiste moment. Ook in mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met beauty. Denk aan make-up, gezichtsverzorging en haarstyling, maar ook inner beauty en positiviteit. Daarom besloot ik rond mijn 27ste verjaardag om een blog en Instagram te starten om mijn liefde voor beauty met andere vrouwen te delen!

In augustus 2017 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven, een half jaar later zijn we verhuisd en eind 2018 is ons eerste kindje geboren, een zoontje. Met heel veel plezier schrijf ik over deze spannende en bijzondere periode. Leuk voor nu, maar zeker ook voor later om terug te lezen.

Inez Veringa

Samenwerking, PR & Contact

Je kunt via info@inezveringa.nl contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten of om een samenwerking aan te gaan. Ik kijk dan graag met je mee hoe we jouw product of dienst onder de aandacht kunnen brengen bij mijn volgers, bijvoorbeeld door middel van een review, advertorial of winactie. Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van eerdere samenwerkingen.

Mijn doelgroep op Instagram (@inezveringa, + 2.400 volgers) bestaat voornamelijk uit vrouwen (80%) tussen de 25 en 34 jaar (46%) en 18 en 24 jaar (36%) uit Nederland en België. Mijn engagement rate is 16,5% met een gemiddelde van 340 likes en 41 reacties per post (engagement rates boven de 6% worden gezien als zeer hoog).

Ik schrijf voornamelijk in de categorieën:

Hopelijk kan ik iets voor je betekenen!

Liefs,

Inez Veringa

Check mijn disclaimer en privacy- en cookiebeleid.