Clay & Glow masker

I’m a sucker for pink – dus yes, ik wilde deze roze Clay & Glow maker wel proberen!

Het Clay & Glow masker belooft je poriën te reinigen en te verkleinen en je huid weer te laten stralen; en dat in slechts 10 minuten. Klinkt mij – als moeke van een aandachteisende baby – als muziek in de oren. Het masker is geheel natuurlijk: vegan, dierproefvrij en zonder parabenen, gluten of parfum. Één van de belangrijkste bestanddelen is rode klei. Deze kleisoort werkt ontgiftend, zuiverend, doorbloedend, verzorgend en verzachtend voor de huid. Mijn huid kan soms wat dof ogen en met mijn gezichtsverzorgingsroutine probeer ik altijd die natuurlijke “glow” weer terug te brengen. Dit masker lijkt daar perfect op aan te sluiten!

Ik ontving de Pink Clay Mask Bundle (€49,99), bestaande uit 100 ml van het kleimasker, een kwastje, een washandje en een haarband. Het aanbrengen van het masker spreekt verder voor zich: je wast je gezicht met warm water (opent je poriën), brengt een dun laagje aan met het kwastje en spoelt het masker na 10 minuten weer af met water.

Mijn ervaring

Ik heb ‘m getest en hoe graag ik ook enthousiast wil zijn over dit leuke masker – ik vond ‘m niet fijn 😔 Dit masker zou geschikt moeten zijn voor alle huidtypes, maar ik vind ‘m voor mijn droge huid helaas niet zo fijn. Het masker droogde mijn huid (nog verder) uit en liet m’n gezicht trekkerig aanvoelen na gebruik. Ik moest er flink wat hydraterende gezichtscrème tegenaan gooien voor m’n huid weer was gekalmeerd. Daarnaast had ik echt moeite met het masker te verwijderen van m’n gezicht; je spoelt het masker niet zomaar af. En hardhandig boenen, daar wordt geen enkel huidje mooier van.

Misschien is dit masker wel iets voor jou als je een vette of onzuivere huid hebt. Dit kleimasker krijgt namelijk belachelijk veel goede beoordelingen; op social media is iedereen laaiend enthousiast, op de website staan enkel lovende reviews en op Trustpilot scoort dit masker een “Uitstekend”. Mocht jij dit masker al hebben geprobeerd, laat dan zeker hieronder in de reacties weten wat je ervan vond! 💛

Het masker kost €34,95 en voor de “full mask experience” betaal je €49,95. Nu met 10% korting via clayandglow.com! 💛

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Clay & Glow, waarbij ik producten ter review heb ontvangen. Lees hier meer over contact & pr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *