Catrice Cosmetics nagellak – mijn routine

Ik hou van verzorgde nagels. Als ik mijn nagels niet gelakt hebt, heb ik de neiging om nagels te bijten. Daarom dat ik m’n nagels dus bijna altijd lak en vandaag deel ik met jullie mijn huidige nagellak routine! Momenteel ben ik fan van de Catrice Cosmetics nagellak. Ik gebruik eerst een nagelverharder, dan twee laagjes nagellak, gevolgd door een top coat. Deze 3 stappen zorgen ervoor dat m’n nagellak langer mooi blijft zitten en – nog belangrijker – dat m’n nagels minder snel scheuren en sneller lijken te groeien.

Catrice Cosmetics nagellak – IRON STRENGTH NAIL HARDENER

Deze nagelverharder is ideaal voor dames met broze, zachte of dunne nagels. De nagelverharder brengt een beschermend laagje aan en maakt je nagels veerkrachtiger. Maar liefst 82% van de proefpersonen bevestigen dat hun nagels sterker zijn geworden (bij 2x per week gebruiken). Ik merk ook echt verschil en gebruik deze nagelverharder dan ook al enkele weken met veel plezier.

Catrice Cosmetics nagellak – ICONAILS GEL LACQUER

Dit zijn momenteel mijn favoriete nagellakjes. Deze nagellak komt in 36 prachtige kleuren en verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken hebben een hoogglans finish, hou ik van. Het platte kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. De nagellak dekt in 2 á 3 laagjes, afhankijk van de kleur en je eigen voorkeur. Als je deze lakjes nog nooit hebt geprobeerd, dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen!

Catrice Cosmetics nagellak – GEL TOP COAT

Deze top coat zorgt ervoor dat je nagellak nog langer blijft zitten. De top coat beschermt de kleur en verbetert de glans. Met de smalle dop en het professionele platte kwastje kun je goed doseren en nauwkeurig en streepvrij de top coat aanbrengen.

Liefs, Inez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *