Bronzers van Make-up Factory

Hallo, check deze beauties dan! Sinds ik deze items heb ontvangen, zijn die 2 rechtsboven absolute favorieten in m’n dagelijkse make-up routine. De Touch of Tan bronzer (kleur 15 rich tan) is voor mij de perfecte kleur om te bronzen en contouren. Door de zachte textuur breng je het product super gemakkelijk gelijkmatig aan (geen vlekken). De kleur is daarnaast heel natuurlijk (niet oranje). Ik gebruik deze bronzer niet alleen voor m’n gezicht, maar ook als oogschaduw (doe ik eigenlijk altijd met bronzers). Die combi zorgt voor een hele natuurlijke, gezonde, gebruinde en verfrissende look.

Metalen oogschaduws zijn echt niks voor mij, ik hou meer van natuurlijk en mat. De Metal Shine Eyeshadow (kleur 06 pearly seashell) gebruik ik dan ook niet als oogschaduw, maar als highlighter. Deze oogschaduw (of in mijn geval, highlighter) bevat veel parelmoerpigmengen met een mooie glans. Ik zal binnenkort even een foto plaatsen van die glowing cheeks, onder het mom van “eerst zien, dan geloven”…

Verder zie je op de foto de Bronze Luminizer (kleur 01 cinderella bronze) en de Metal Shine Eyeshadow (kleur 37 reflecting granite).

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Beauty Service, waarbij ik producten van Make-up Factory ter review heb ontvangen. Lees hier meer over contact & pr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *