Blush & Bronzer – Lottie London

Wie heeft ze niet in haar make-up stash liggen: een blush en bronzer. Ik testte deze Blush Crush Powder Blusher en Tan Time Powder Bronzer van Lottie London (exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat).

De blush vind ik super en gebruik ik bijna iedere dag sinds ik ‘m heb ontvangen. Zoals de naam “Blush Crush” misschien doet vermoeden, zijn de blushes (in 6 kleuren) geïnspireerd op mannelijke celebs. Ik heb de kleur “Drake”, een zachtroze poeder blush. De blush heeft verrassend veel pigment en de kleur staat fris en girly. That’s the way I like it!

De Tan Time Powder Bronzer die ik heb ontvangen (medium dark) is helaas iets te donker voor me. Daardoor is de bronzer iets te aanwezig naar mijn smaak. Maar in de juiste kleur kun je er mooi mee shapen en een zomerse gloed creëren met een gezonde, gebruinde glans. De bronzer laat zich goed blenden, waardoor ik zelfs met deze te donkere bronzer weg kom. Love it!

De blush (6 kleuren) en bronzer (2 kleuren) zijn voor €5,99 en €6,99 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Lottie London, waarbij ik producten ter review heb ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *