BioSilk Volumizing Therapy (duo)

Cheers to the freakin weekend! 🥂 Wat zijn jouw plannen? Ik begin dit weekend goed met deze killer combo! 💛 Dit BioSilk Volumizing Therapy Duo is speciaal ontwikkeld voor dames met fijn en futloos haar. Ik was al fan van het razend populaire serum van BioSilk (Silk Therapy) en ik kan nu ook de volume shampoo en conditioner aan m’n lijstje met favorieten toevoegen!

BioSilk Volumizing Therapy

BioSilk Volumizing Therapy Shampoo

De Biosilk Volumizing shampoo bevat vitamine A en E die het haar intensief verzorgen en het haar voorzien van meer volume. Hiernaast bestaat de shampoo uit zijdeproteïnen die het haar prachtig glanzend maken. Na het gebruik van de BioSilk Volumizing Shampoo ziet je haar er vol, stevig, glanzend en stralend uit.

BioSilk Volumizing Therapy Conditioner

De Biosilk Volumizing conditioner is een verzorging die het haar zichtbaar voller maakt. Dit wordt onder andere gedaan door de rijke ingrediënten zoals vitamine A en E die het haar meer volume geven. De conditioner is geschikt voor fijn en futloos haar.

BioSilk Volumizing Therapy Duo

Na gebruik van dit intensief verzorgende duo krijgt m’n haar direct meer volume en ziet het er weer vol, stevig, glanzend en stralend uit! En de geur is echt heerlijk, alsof je bij de kapsalon zit.

Welke shampoo is momenteel jouw favoriet? En gebruik jij ook een shampoo en conditioner van dezelfde lijn?

Liefs, Inez

P.s. Met de code “biosilk10” shop je nu alles van BioSilk met 10% korting bij JohnBeerens.com 💕!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *