BB C’est Magic BB Cream – L’Oréal

Twee nieuwe favorietjes! ⭐️ Met deze zomerse dagen wil ik niet vol in de plamuur, maar is een BB cream (oftewel, een gekleurde dagcrème) voor mij genoeg! Mijn absolute favoriet van dit moment is de vernieuwde BB C’est Magic van L’Oréal Paris.

Deze BB cream met SPF 20 geeft een natuurlijke, lichte dekking die oneffenheden subtiel verhult. Absoluut geschikt voor droge huidjes, want deze crème is hydraterend, verrijkt met vijg-extract en antioxidanten. De formule komt wittig uit de tube, maar die kleur verandert bij aanraking met je huid om aan te sluiten bij jouw huidskleur en textuur. En dat werkt dus écht. Ik heb de kleur 02 Light (gaat van 01 t/m 06) en die matcht perfect met mijn blanke huid. Deze BB cream ziet er super natuurlijk uit (zo zie je heel licht m’n zomersproetjes), maar maakt het allemaal wel net even wat mooier 😇

Andere favoriet van dit moment is de Garnier Skincare SkinActive Micellair Reinigingswater met (argan)olie. Ik was sowieso al fan van de “normale” variant (die roze), want Micellair water is de enige remover waarmee ik echt alle make-up en mascara wegkrijg. Maar deze gele variant met olie vind ik momenteel nóg fijner! Voor gebruik moet je even schudden zodat het Micellair water mengt met de olie. Dankzij deze formule met twee fasen, reinig en kalmeer je in 1 handeling. Dit spul is door de olie super zacht voor zowel je ogen als je huid. Overigens vind ik wel dat na gebruik een heel dun laagje olie achterblijft op je huid. Vind ik wel fijn (fijne basis voor m’n dag- en nachtcrème), maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen dat vindt!

Kende jij deze twee toppers al?

Liefs, Inez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *