Água Marinha – Your Favorite Nail Polish

Wie houdt er nog meer van om nieuwe webshops te ontdekken? Ik ontdekte de webshop aguamarinha.nl toen eigenaresse Nina me vroeg of ze me een paar lakjes mocht sturen ter review. Een aantal dagen later ontving ik prachtige roze en nude lakjes (ahh, my fave). Hier draag ik de kleur “Pier Pressure”, een mooie en stijlvolle melkachtige roze kleur, van het merk Cuccio. De nagellak brengt erg gemakkelijk aan door het grote kwastje en blijft (zeker met top coat) goed zitten, zodat je er lang plezier van hebt! Een heel fijn lakje en mooie kleur.

Het leuke van deze nieuwe webshop vind ik overigens dat de merken wat exclusiever zijn, even weer wat anders dan wat je vindt bij de doorsnee drogisterij en parfumerie. Kende jij de merken Avon Mark, Colorama, Impala, Risqué en Cuccio al?

Liefs, Inez

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een (onbetaalde) samenwerking met Água Marinha – Your Favorite Nail Polish, waarbij ik producten ter review heb ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *